Bemærk: Inden du sletter din Enhedsadministratorkonto, skal du kontakte kundesupport for at få hjælp til at fjerne dine Oculus for Business-headsets fra Enhedsadministration.

Hvis du vil slette din Enhedsadministratorkonto og slette alle virksomhedens Oculus for Business-data, skal du slette din virksomheds Workplace-forekomst.

Hvis du sletter din Workplace-forekomst:

• Denne handling kan ikke fortrydes.

• Alle konti, alt indhold og alle opslag, kommentarer, beskeder og andre data i dette Workplace bliver slettet permanent.

• Du og alle medlemmer af denne Workplace mister øjeblikkeligt adgang til både Workplace og Oculus for Business.

Sådan sletter du din Workplace-forekomst:

1. Fra Nyheder i din Workplace skal du klikke på Administratorpanel i menuen til venstre.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Slet Workplace.

4. Indtast din virksomheds navn, og færdiggør formularen.

5. Klik på Slet denne Workplace.