Den här funktionen kräver v23.

Du kan kontrollera alla appars installationsstatus från ditt appbibliotek.

Så här kontrollerar du appstatus:

1. Klicka på Appar i Device Manager.

2. Under Installationer håller du markören över den app vars installationsstatus du vill se. Då visas Översikt över händelseförlopp.

Härifrån kan du se antalet headset som appen har använts i och statusen på de installationerna. Du kan klicka på Visa detaljer om du vill se specifik appstatus för varje enskilt headset

Tänkbar status på appinstallationer är:

• Installerad: Appen har installerats.

• Installerar: Appen håller för närvarande på att installeras.

• Okänt: De här headsetet kommunicerar inte med Device Manager, så installationens status är okänd. Se till att varje enhet är inkopplad, påslagen och ansluten till wifi och försök sedan igen.

• Misslyckad: Det gick inte att installera appen på vissa enheter på grund av filstorlek, svag wifi-signal eller annat fel.