Voor deze functie is versie 23 vereist.

Je kunt de installatiestatus van alle apps controleren vanuit de App Library.

De appstatus controleren:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apps.

2. Beweeg onder Installaties over de app waarvan je de installatiestatus wilt controleren. Overzicht voortgang wordt weergegeven.

Hier kun je zien op hoeveel headsets de app is geïnstalleerd en kun je de status van die installaties bekijken. Je kunt op Details weergeven klikken om de specifieke appstatus van elke individuele headset te bekijken.

Hier volgen mogelijke statussen van appinstallaties:

• Geïnstalleerd: de app is op succesvolle wijze geïnstalleerd.

• Installeren: de app wordt momenteel geïnstalleerd.

• Onbekend: deze headsets communiceren niet met Apparaatbeheer, dus de installatiestatus is onbekend. Zorg dat elk apparaat is aangesloten, is ingeschakeld en is verbonden met de Wi-Fi en probeer het opnieuw.

• Mislukt: de app kon niet worden geïnstalleerd op een aantal apparaten wegens de bestandsgrootte, een slechte Wi-Fi-verbinding of een andere fout.