Denne funksjonen krever versjon 23.

Du kan sjekke installeringsstatusen for alle apper i Appbibliotek.

Slik sjekker du appstatusen:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Apper.

2. Under Installeringer holder du pekeren over appen du vil sjekke installeringsstatusen for. Da vises Fremdriftsoversikt.

Her kan du se antall VR-briller appen er rullet ut til, og statusen for disse installeringene. Du kan klikke på Vis detaljer for å se den spesifikke appstatusen for hvert enkelt par med VR-briller

Mulige appinstalleringsstatuser er som følger:

• Installert: Appen er installert.

• Installeres: Appen installeres for øyeblikket.

• Ukjent: Disse VR-brillene kommuniserer ikke med Enhetsbehandling, så installeringsstatusen er ukjent. Sørg for at hver enhet er koblet til med kabel, slått på og koblet til Wi-Fi, og prøv på nytt.

• Mislykket: Appen kunne ikke installeres på enkelte enheter på grunn av filstørrelsen, dårlig Wi-Fi-signal eller en annen feil.