Innstillinger

This feature requires v23.

To change the name of a headset:

1. From Device Manager, click Device Fleet.

2. Hover over the headset you want to change the name for and will appear. Click to change the name of the headset.

3. Type the name you want to use for the headset into the field, then press enter/return on your keyboard to save the changes.

Du kan endre visse innstillinger for ett sett VR-briller eller for en gruppe av VR-briller i Enhetsbehandling uten å måtte fysisk samhandle med VR-brillene.

Dette gjør du for å endre innstillingene for ett sett eller en gruppe av VR-briller:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil endre innstillinger for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av innstillingen du vil endre. Velg endringen og klikk deretter på Lagre.

Innstillingene du kan endre eksternt, inkluderer:

• Aktivere/deaktivere automatiske oppdateringer av operativsystemet

• Tidssone

• Aktivere/deaktivere vaktsystem

• Aktivere/deaktivere håndsporing

• Aktivere/deaktivere kioskmodus

• Legge til / redigere enhets-PIN

• Legge til / redigere administrator-PIN

• Aktivere/deaktivere USB-feilsøking

Merk: Innstillinger som volum, lysstyrke og visse nettverksinnstillinger må manuelt konfigureres fra VR-brillene.

Med USB-feilsøking får du tilgang til utviklermodus og ADB-kommandoer. Dette gjør det lettere å teste apper du bygger, og feilsøke problemer.

Dette gjør du for å aktivere USB-feilsøking:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil aktivere USB-feilsøking for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av USB-feilsøking, og velg deretter .

4. Klikk på Slå på USB-feilsøking fra oppfordringen, og klikk deretter på Lagre.

Merk: Du må kanskje starte VR-brillene på nytt for at disse endringene skal synkroniseres.

Håndsporing er en funksjon som gjør at du kan bruke hendene dine istedenfor Oculus Touch-kontrollere til å navigere i VR. Når håndsporing er aktivert, bruker VR-brillene kameraene til å beregne hendenes posisjon og retning.

For tiden er denne funksjonen bare kompatibel med apper som har blitt designet for håndsporing, og med Oculus-hjem. Håndsporing må slås på av Oculus for Business-administratoren for å brukes. Du må også passe på at du har den nyeste versjonen av operativsystemet.

Dette gjør du for å slå på håndsporing:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil aktivere håndsporing for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av Håndsporing, og velg deretter .

4. Gå gjennom informasjonen i oppfordringen Datainnsamling for håndsporing, og klikk deretter på Godta.

5. Klikk på Lagre.

Derfra tar VR-brillene deg gjennom instruksjonene for bruk av håndsporing for første gang.

I Enhetsbehandling kan du planlegge oppdateringer for ett sett VR-briller eller for en gruppe av VR-briller ved å opprette blokkeringstidspunkter da du ikke vil at enhetene skal oppdateres.

Slik planlegger du oppdateringer:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil planlegge oppdateringer for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av Oppdateringer av operativsystem, og velg deretter Blokkeringstidspunkter.

4. Velg datoene og tidspunktene du vil unngå oppdateringer på.

5. Klikk på Lagre.

Husk at disse oppdateringene skjer etter at VR-brillene dine har vært inaktive i minst én time. Enhetene dine bør være oppladet eller kobles til en lader og være tilkoblet Wi-Fi. Hvis enheten din ikke er tilkoblet Wi-Fi, kan den ikke oppdateres.