Indstillinger

This feature requires v23.

To change the name of a headset:

1. From Device Manager, click Device Fleet.

2. Hover over the headset you want to change the name for and will appear. Click to change the name of the headset.

3. Type the name you want to use for the headset into the field, then press enter/return on your keyboard to save the changes.

Du kan ændre visse indstillinger på et headset eller en gruppe af headsets i Enhedsadministrator uden at skulle interagere med dem fysisk.

Sådan ændrer du indstillingerne på et headset eller en gruppe af headsets:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil ændre indstillinger for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for den indstilling, du vil ændre. Vælg ændringen, og klik så på Gem.

Følgende indstillinger kan ændres fra en fjernlokation:

• Aktivér/deaktiver automatiske opdateringer af operativsystemet

• Tidszone

• Aktivér/deaktiver vagtsystemet

• Aktivér/deaktiver håndsporing

• Aktivér/deaktiver kiosktilstand

• Tilføj/rediger enhedens pinkode

• Tilføj/rediger pinkoden for administrator

• Aktivér/deaktiver USB-fejlfinding

Bemærk: Indstillinger såsom lydstyrke, lysstyrke eller visse netværksindstillinger skal konfigureres manuelt på headsettet.

USB-fejlfinding giver dig adgang til udviklertilstand og ADB-kommandoer. Det gør det nemmere at teste de apps, du skaber, og foretage fejlfinding af problemer.

Sådan aktiverer du USB-fejlfinding:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil aktivere USB-fejlfinding for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for USB-fejlfinding, og vælg Til.

4. Klik på Slå USB-fejlfinding til i prompten, og klik så på Gem.

Bemærk: Du skal muligvis genstarte headsettene for at synkronisere dem med disse ændringer.

Håndsporing er en funktion, der giver dig mulighed for at bruge hænderne i stedet for Oculus Touch-controllerne til at navigere i VR. Når håndsporing er aktiveret, bruger headsettet sine kameraer til at registrere dine hænders position og retning.

Denne funktion er i øjeblikket kun kompatibel med apps, der er designet til håndsporing, og Oculus-hjem. For at kunne bruge håndsporing skal det være slået til af Oculus for Business-administratoren. Du skal desuden sikre, at du har den nyeste version af operativsystemet.

Sådan slår du håndsporing til:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil aktivere håndsporing for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for Håndsporing, og vælg Til.

4. Gennemgå oplysningerne i prompten Dataindsamling for håndsporing, og klik på Acceptér.

5. Klik på Gem.

Herfra fører headsettet dig gennem en vejledning til at bruge håndsporing første gang.

I Enhedsadministrator kan du planlægge opdateringer for et headset eller en gruppe af headsets ved at oprette blokeringstidspunkter til, når du ikke vil have opdateret enhederne.

Sådan planlægger du opdateringer:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil planlægge opdateringer for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for Opdateringer af operativsystem, og vælg så Blokeringstidspunkter.

4. Vælg de datoer og tidspunkter, hvor du vil undgå opdateringer.

5. Klik på Save.

Husk, at disse opdateringer udføres, når dit headset har været i dvaletilstand i mindst en time. Dine enheder bør være opladet eller tilsluttet strøm og forbundet til wi-fi. Hvis din enhed ikke er forbundet til wi-fi, udføres opdateringen ikke.