Konfigurera Workplace-konto

Ta reda på hur du skapar ditt kostnadsfria Workplace-konto för användning med Oculus for Business.

Obs! Om du inte har fått något e-postmeddelande från Oculus for Business (do_not_reply@oculus.com eller do_notreply@fbworkmail.com) har du inte bjudits in att gå med i Oculus for Business ännu. Fortsätt inte med några steg förrän du får en e-postinbjudan från Oculus for Business.

Workplace från Facebook är kontohanteringslagret för Enhetshanteraren, den webbportal som används för att hantera headset. Workplace ansluter till ditt företag för att tillåta att administratörer använder företagets inloggningsuppgifter på ett Oculus-headset.

Så här konfigurerar du Workplace med Oculus for Business:

1. Leta upp Oculus for Business-konfigurationsmeddelandet från en av följande avsändare:

• do_not_reply@oculus.com

• do_notreply@fbworkmail.com

2. Fortsätt att följa stegen i e-postmeddelandet för att ansluta Workplace-kontot till Oculus for Business.

Om du har problem eller inte har fått ett konfigurationsmeddelande från Oculus for Business ska du kontakta supporten.

Obs! Om du inte har fått något e-postmeddelande från Oculus for Business (do_not_reply@oculus.com eller do_notreply@fbworkmail.com) har du inte bjudits in att gå med i Oculus for Business ännu. Fortsätt inte med några steg förrän du får en e-postinbjudan från Oculus for Business.

Som Oculus for Business-kund har du rätt att få ett kostnadsfritt Essential Plus Workplace-konto. Det enda sättet för dig att få åtkomst till det kostnadsfria kontot är genom att följa anvisningarna i välkomstmeddelandet som skickats via e-post.

Om du har problem eller inte har fått ett konfigurationsmeddelande från Oculus for Business ska du kontakta supporten.

Oculus for Business-kunder bör alltid skapa sitt kostnadsfria Workplace-konto med hjälp av länken i e-postmeddelandet från Oculus for Business.

Workplace-testkonton stöds inte av Oculus for Business. Om du har påbörjat en gratis testperiod på Workplace för användning av Oculus for Business ska du använda länken från ditt välkomstmeddelande från Oculus for Business för att skapa ett nytt Workplace-konto.

Om du har problem eller inte har fått ett konfigurationsmeddelande från Oculus for Business ska du kontakta supporten.