Verkko

Voit lisätä Wi-Fi-verkon verkkokirjastoon seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Verkot ja klikkaa sitten Lisää verkko.

2. Syötä verkon SSID (verkon nimi) ja salasana ja klikkaa sitten Luo.

Hallinnoimiisi virtuaalilaseihin voidaan määrittää Wi-Fi-verkkoja, jotka eivät edellytä sertifikaattia ja jotka on lisätty verkkokirjastoosi.

Voit määrittää Wi-Fi-verkon virtuaalilaseihin tai virtuaalilasien ryhmään seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, joihin haluat lisätä verkon, ja klikkaa sitten Lisää verkko.

3. Klikkaa verkkokirjastossa avattavaa valikkoa ja etsi verkko, jonka haluat lisätä.

4. Klikkaa Lisää verkko.

Jos haluat lisätä sertifikaattipohjaisen Wi-Fi-verkon virtuaalilaseihin, sinun on käytettävä MDM:ää.

Sertifikaatin asentaminen (sertifikaattipohjaista) EAP-TLS-Wi-Fi-verkkoa varten täytyy tehdä jonkin Oculus for Businessin tukeman MDM:n kautta.

MDM:n lisääminen sovelluskirjastoon laitehallinnassa

1. Klikkaa laitehallinnassa Sovellukset ja klikkaa Lisää sovellus.

2. Täytä pakolliset kentät tiedoilla, jotka on lueteltu alla:

3. Klikkaa Luo.

Jos käyttämäsi MDM ei ole yllä olevassa luettelossa, sinun on paikannettava suora latauslinkki tai isännöitävä sitä itse.

MDM-sovelluksen ottaminen käyttöön virtuaalilaseja varten

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Napauta niitä virtuaalilaseja tai virtuaalilasien joukkoa, joissa sinun täytyy ottaa Wi-Fi-sertifikaatti käyttöön MDM:n kautta.

3. Klikkaa Sovellukset ja sitten Lisää.

4. Valitse MDM avattavasta valikosta ja klikkaa sen jälkeen Lisää sovellus.

5. Voit pakottaa laitehallinnan synkronoimaan sammuttamalla virtuaalilasit ja käynnistämällä ne uudelleen.

Sertifikaattipohjaisen Wi-Fi-verkon lisääminen virtuaalilaseihin

1. Käytä puhelimella Laitehallintaa MDM-sovelluksen siirtämiseksi virtuaalilaseihin. Molempien laitteiden on oltava verkossa, joka ei vaadi sertifikaattia tässä vaiheessa.

2. Seuraa virtuaalilaseissa näytettäviä MDM-sovelluksen ohjeita.

3. Määritä virtuaalilasit siten, että ne ovat MDM:n hallinnoima laite.

4. Määritä virtuaalilasit sertifikaatin jakelua varten. Tämä edellyttää, että MDM-sovellus on vuorovaikutuksessa virtuaalilasien kanssa.

5. Kun MDM-sovellus on määritetty, muodosta yhteys sertifikaattipohjaiseen Wi-Fi-verkkoon ja vahvista, että se on yhteydessä internetiin.

Muista, että sinun täytyy toistaa nämä vaiheet kaikkien niiden virtuaalilasien osalta, jotka tarvitsevat sertifikaatin.