Med USB-felsökning kan du nå utvecklarläget och ADB-kommandon. Det gör det lättare att testa appar som du bygger och felsöka problem.

Så här aktiverar du USB-felsökning:

1. Klicka på Enhetsgrupp i Device Manager.

2. Klicka på headsetet eller gruppen av headset som du vill aktivera USB-felsökning för och klicka sedan på Inställningar.

3. Klicka på bredvid USB-felsökning och välj sedan .

4. Klicka på Aktivera USB-felsökning från rutan och klicka sedan på Spara.

Obs! Du kan behöva starta om headseten så att de synkroniseras med ändringarna.