Met USB-foutopsporing krijg je toegang tot de ontwikkelaarsmodus en ABD-opdrachten. Hierdoor is het eenvoudiger om apps te testen die je bouwt en om problemen op te lossen.

USB-foutopsporing inschakelen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waarvoor je USB-foutopsporing wilt inschakelen en klik op Instellingen.

3. Klik naast USB-foutopsporing op en selecteer Aan.

4. Klik in de prompt op USB-foutopsporing inschakelen en klik op Opslaan.

Opmerking: mogelijk dien je de headset opnieuw op te starten om deze wijzigingen te synchroniseren.