Med USB-feilsøking får du tilgang til utviklermodus og ADB-kommandoer. Dette gjør det lettere å teste apper du bygger, og feilsøke problemer.

Dette gjør du for å aktivere USB-feilsøking:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil aktivere USB-feilsøking for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av USB-feilsøking, og velg deretter .

4. Klikk på Slå på USB-feilsøking fra oppfordringen, og klikk deretter på Lagre.

Merk: Du må kanskje starte VR-brillene på nytt for at disse endringene skal synkroniseres.