Så här loggar du in på appen för enhetskonfiguration:

1. Logga in på Enhetshanteraren med ditt Workplace-användarnamn eller företagets e-postadress som är kopplad till kontot.

2. Klicka på Enhetsflotta i Enhetshanteraren och klicka sedan på Okonfigurerade enheter.

3. Klicka på Hämta app för konfiguration och klicka sedan på Lägg till mottagare bredvid ditt namn. Du kan även skicka nedladdningslänken till andra teammedlemmar.

4. Från en Android-telefon klickar du på Ladda ned appen för enhetskonfiguration i e-postmeddelandet som skickats till dig.

5. Följ uppmaningarna i appen för att slutföra konfigurationen.

• Mobiltelefonen kan visa Vill du installera den här appen? Den kräver ingen särskild åtkomst.

6. Öppna appen Enhetskonfiguration på Android-mobiltelefonen och logga in på appen med dina Workplace-inloggningsuppgifter.

Om du använde Oculus-appen för att konfigurera headseten tar du bort enheterna som är parkopplade till appen och använder Enhetskonfiguration.

Obs! Appen för enhetskonfiguration är endast tillgänglig för Android.