De Apparaatconfiguratie-app downloaden en je aanmelden:

1. Meld je aan bij Apparaatbeheer met je Workplace-gebruikersnaam die of zakelijke e-mailadres dat bij het account hoort.

2. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep en vervolgens op Niet-geconfigureerde apparaten.

3. Klik op Configuratie-app downloaden en vervolgens op Ontvanger toevoegen naast je naam. Je kunt de downloadlink ook naar andere teamleden sturen.

4. Klik op een Android-telefoon op Apparaatconfiguratie-app downloaden in de e-mail die naar je is verzonden.

5. Volg de instructies in de app om de configuratie te voltooien.

• Je mobiele telefoon kan de volgende melding weergeven: 'Wil je deze app installeren? Deze app heeft geen speciale toegang nodig.'

6. Open de Apparaatconfiguratie-app op de Android-telefoon en meld je aan bij de app met je aanmeldgegevens van Workplace.

Als je de Oculus-app hebt gebruikt om je headsets in te stellen, verwijder dan de apparaten die aan de app zijn gekoppeld en gebruik Apparaatconfiguratie.

Opmerking: de Apparaatconfiguratie-app is alleen beschikbaar voor Android.