Voit ladata Laitemääritys-sovelluksen ja kirjautua siihen toimimalla seuraavasti:

1. Kirjaudu laitehallintaan Workplace-käyttäjänimellä tai tiliin liitetyllä yrityssähköpostiosoitteella.

2. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto ja sitten Määrittämättömät laitteet.

3. Klikkaa Hanki asennussovellus ja klikkaa sitten nimesi vierestä Lisää vastaanottaja. Voit lähettää latauslinkin myös muille tiimisi jäsenille.

4. Klikkaa Android-matkapuhelimalla saamasi sähköpostin Lataa Laitemääritys-sovellus -linkkiä.

5. Viimeistele määrittäminen sovelluksen kehotteiden ohjeiden mukaisesti.

• Matkapuhelimesi saattaa kysyä, haluatko asentaa tämän sovelluksen ja ilmoittaa, että se ei vaadi mitään erityiskäyttöoikeuksia.

6. Avaa Laitemääritys-sovellus Android-matkapuhelimella ja kirjaudu sovellukseen Workplace-tunnistetiedoillasi.

Jos olet ottanut virtuaalilasit käyttöön Oculus-sovelluksella, poista sovellukseen yhdistetyt laitteet ja käytä Laitemääritys-sovellus.

Huomautus: Laitemääritys-sovellus on saatavilla vain Androidille.