Sådan downloader du og logger på appen Enhedsopsætning:

1. Log på Enhedsadministrator med dit Workplace-brugernavn eller den virksomheds-e-mail, der er knyttet til kontoen.

2. Fra Enhedsadministrator klikker du på Enhedsgruppe, og derefter klikker du på Ikke-konfigurerede enheder.

3. Klik på Få opsætningsapp, og klik derefter på Tilføj modtager ved siden af dit navn. Du kan også sende downloadlinket til andre kolleger.

4. Fra en Android-mobiltelefon klikker du på Download appen Enhedsopsætning i den e-mail, du har modtaget.

5. Følg vejledningen i appen for at fuldføre opsætningen.

• Din mobiltelefon vil muligvis vise teksten "Vil du installere denne applikation? Den kræver ikke nogen særlig adgang."

6. Åbn appen Enhedsopsætning på Android-mobiltelefonen, og log på appen med dine Workplace-loginoplysninger.

Hvis du brugte Oculus-appen til at opsætte dine headsets, skal du slette de enheder, der er parret med appen, og bruge Enhedsopsætning.

Bemærk: Appen Enhedsopsætning er kun tilgængelig for Android.