Om du stöter på problem med ett headset kan du prova en fabriksåterställning. Om du utför en fabriksåterställning raderas all information på enheten, och headsetet återställs till fabriksinställningarna.

Så här gör du en fabriksåterställning:

1. Stäng av ditt Oculus for Business-headset.

2. Håll ström- och volym (−)-knapparna på headsetet intryckta samtidigt tills uppstartsskärmen laddas på headsetet.

3. Använd volymknapparna på headsetet för att markera Fabriksåterställning och tryck på strömknappen.

4. Använd volymknapparna på headsetet för att markera Ja och tryck på strömknappen.

5. När du trycker på strömbrytaren bekräftas valet och du fabriksåterställer headsetet.

Om du har problem med att slå på ditt headset efter återställningen ska du hålla strömknappen intryckt i 30 sekunder.