Hvis du får problemer med VR-brillene, kan du prøve å tilbakestille dem til fabrikkinnstillingene. Hvis du tilbakestiller til fabrikkinnstillingene, slettes all informasjon på enheten, og VR-brillene går tilbake til standardinnstillingene fra fabrikken.

Slik utfører du en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene:

1. Slå av Oculus for Business-brillene.

2. Hold inne på/av-knappen og volumknappen (-) på VR-brillene samtidig til du ser oppstartsskjermen på VR-brillene.

3. Bruk volumknappene på VR-brillene til å fremheve Tilbakestill til fabrikkinnstillinger, og trykk på på/av-knappen.

4. Bruk volumknappene på VR-brillene til å fremheve Ja, og trykk på på/av-knappen.

5. Valget bekreftes når du trykker på på/av-knappen, og VR-brillene tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.

Hvis du har problemer med å slå på VR-brillene etter tilbakestillingen, holder du inne på/av-knappen i 30 sekunder.