Jos sinulla on ongelmia virtuaalilasien kanssa, voit kokeilla palauttaa tehdasasetukset. Tehdasasetusten palauttaminen poistaa laitteelta kaikki tiedot ja palauttaa virtuaalilaseihin niiden oletusarvoiset tehdasasetukset.

Voit palauttaa tehdasasetukset seuraavasti:

1. Sammuta Oculus for Business -virtuaalilasit.

2. Pidä virtuaalilasien virta- ja äänenvoimakkuus (-) -painikkeita yhtä aikaa painettuna, kunnes käynnistysnäyttö tulee näkyviin virtuaalilaseissa.

3. Valitse virtuaalilasien äänenvoimakkuuspainikkeillaTehdasasetusten palauttaminen ja paina virtapainiketta.

4. Valitse virtuaalilasien äänenvoimakkuuspainikkeillaKyllä ja paina virtapainiketta.

5. Virtapainikkeen painaminen vahvistaa valinnan ja palauttaa virtuaalilasien tehdasasetukset.

Jos virtuaalilasien käynnistäminen ei onnistu palautuksen jälkeen, paina virtapainiketta 30 sekunnin ajan.