Så här lägger du till en app med egen värd i din Device Manager:

1. Ladda upp appen till en molnlagringsplats som du väljer själv.

2. Kopiera URL för den app som du vill ladda upp till Device Manager.

3. Testa appens URL-länk i en separat webbläsarflik för att se till att länken automatiskt börjar ladda ner appen.

• Omdirigeringar av URL:er stöds inte, och headsetet kommer inte att kunna ladda ner appar. Testa dina URL:er i Chrome eller Safari för automatisk nedladdning.

4. Klicka på Appar i Device Manager och klicka sedan på Lägg till app.

5. Skriv namnet på din app under Appnamn och ange sedan URL:en appen under Appkod.

6. Klicka på Skapa. Appen bör nu synas i Appbiblioteket.

Tänk på att filstorleksgränserna för appar är:

• Max APK-storlek: 1 GB.

• Max OBB-storlek: 4 GB (1 fil som stöds med flera resurser).

• Max storlek för en enskild resurs: 2 GB.