Een zelfgehoste app toevoegen aan je Apparaatbeheer:

1. Upload de app naar een locatie voor cloudopslag naar keuze.

2. Kopieer de URL van de app die je wilt uploaden naar Apparaatbeheer.

3. Test de URL-link van de app in een apart browsertabblad om te zorgen dat de link automatisch het downloaden van de app in werking zet.

• URL-omleidingen worden niet ondersteund. Als je deze gebruikt, kan de headset geen apps downloaden. Test je URL's in Chrome of Safari voor automatisch downloaden.

4. Klik in Apparaatbeheer op Apps en vervolgens op App toevoegen.

5. Voer een naam in voor je app onder Appnaam en voer vervolgens de URL voor de app in onder App Binary.

6. Klik op Maken. Als het goed is, wordt de app nu weergegeven in de App Library.