Slik legger du til en selvdriftet app i Enhetsbehandling:

1. Last opp appen til et skylagringssted du selv velger.

2. Kopier URL-adressen til appen du vil laste opp til Enhetsbehandling.

3. Test appens URL-adresselenke i en separat nettleserfane for å kontrollere at lenken automatisk begynner å laste ned appen.

• URL-adresseomdirigeringer støttes ikke – VR-brillene kan ikke laste ned apper fra disse. Test URL-adressene dine i Chrome eller Safari for automatisk nedlasting.

4. I Enhetsbehandling klikker du på Apper, og deretter klikker du på Legg til app.

5. Skriv inn navnet på appen din under Appnavn, og angi deretter URL-adressen for appen under Appbinær.

6. Klikk på Opprett. Appen skal nå vises i Appbibliotek.

Husk at filstørrelsesgrensene for apper er som følger:

• Maksimal APK-størrelse: 1 GB.

• Maksimal OBB-størrelse: 4 GB (støtte for én fil med flere ressurser).

• Maksimal størrelse for enkeltressurser: 2 GB.