Oculus Touch-kontroller levereras redan parkopplade till headsetet som de levereras med. Om du har parkopplingsproblem med kontrollerna efter att enheten har tillhandahållits ska du prova att starta om headsetet. Så här gör du:

1. Med headsetet på håller du strömknappen längst upp på headsetet intryckt tills du ser en avstängningsskärm.

2. Välj Starta om för att starta om headsetet.

När det slagits på igen trycker du på valfri knapp på kontrollerna. Du bör se en lampa ovanför knapparna A/B och X/Y på varje kontroll. Om du inte gör det ska du kontrollera batteriet i varje kontroll och se till att de är korrekt isatta.

Du kan även manuellt parkoppla Touch-kontroller med Oculus for Business-headsetet. Parkoppla kontroller är en administratörsåtgärd och kräver en administratörs-PIN-kod för att slutföras.

Så här parkopplar du Touch-kontroller med Oculus for Business-headsetet:

1. Välj Visa alla på huvudmenyn.

2. Ange din administratörs-PIN-kod och välj Gå till.

3. Välj Visa alla inställningar.

4. Välj Kontroller under fliken Enheter.

5. Välj Parkoppla och följ sedan anvisningarna på skärmen för att slutföra parkopplingskonfigurationen.

Tänk på att du endast kan ha en uppsättning Touch-kontroller parkopplade till ett headset åt gången.