Oculus Touch-controllers zijn al vooraf gekoppeld aan de headset waarbij ze worden meegeleverd. Als je problemen ondervindt met het koppelen van je controller nadat het apparaat is verstrekt, probeer dan je headset opnieuw te starten. Dit doe je zo:

1. Houd terwijl je de headset op hebt de aan/uit-knop bovenop je headset ingedrukt totdat je een afsluitscherm ziet.

2. Selecteer Opnieuw starten om je headset opnieuw op te starten.

Druk zodra de headset weer is ingeschakeld op een willekeurige knop op de controllers. Je zou op elke controller een lampje moeten zien boven de knoppen A/B en X/Y. Als dit niet zo is, controleer dan de batterij in elke controller en zorg ervoor dat de batterijen goed zijn geplaatst.

Je kunt de Touch-controllers ook handmatig koppelen aan je Oculus for Business-headset. Het koppelen van controllers is een beheerderstaak waarvoor een beheerderspincode moet worden ingevoerd.

De Touch-controllers koppelen aan je Oculus for Business-headset:

1. Selecteer Alles weergeven in het Universeel-menu.

2. Voer je beheerderspincode in en selecteer Gaan.

3. Selecteer Alle instellingen weergeven.

4. Selecteer op het tabblad ApparatenControllers.

5. Selecteer Koppelen en volg de instructies op het scherm om de koppeling te voltooien.

Onthoud dat je maar één set Touch-controllers tegelijk aan een headset kunt koppelen.