Oculus Touch-kontrollere er forhåndsparet med VR-brillene de leveres sammen med. Hvis du har problemer med kontrollerparing etter at enheten har blitt klargjort, kan du prøve å starte VR-brillene på nytt. Slik gjør du det:

1. Når VR-brillene er på, holder du inne på/av-knappen øverst på VR-brillene til du ser en avslutningsskjerm.

2. Velg Start på nytt for å starte VR-brillene på nytt.

Når de er slått på igjen, prøver du å trykke på en knapp på kontrollerne. Du skal se et lys over knappene A/B og X/Y på hver kontroller. Hvis ikke må du kontrollere batteriet på begge kontrollerne og sørge for at de er riktig satt inn.

Du kan også pare Touch-kontrollere med Oculus for Business-brillene manuelt. Paring av kontrollere er en administratorhandling, så du må skrive inn en PIN-kode.

Slik parer du Touch-kontrollere med Oculus for Business-brillene manuelt:

1. Velg Se alle på hovedmenyen.

2. Skriv inn PIN-koden din for administratormodus, og velg deretter .

3. Velg Se alle innstillinger.

4. Velg Kontrollere i fanen Enheter.

5. Velg Par, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre paringsoppsettet.

Husk at bare ett Touch-kontrollersett kan være tilkoblet VR-brillene om gangen.