Oculus Touch-controllere er allerede parrede med det headset, de leveres sammen med. Hvis du oplever problemer med parring af controllere, når du modtager enheden, kan du prøve at genstarte headsettet. Gør følgende:

1. Hold på strømknappen øverst på headsettet, mens det er tændt, indtil du ser en skærm om at slukke for headsettet.

2. Vælg Genstart for at genstarte dit headset.

Når det starter igen, skal du trykke på en vilkårlig knap på controllerne. Du bør kunne se et lys over knapperne A/B og X/Y på begge controllere. Hvis ikke, skal du tjekke batteriet på hver controller og sørger for, at batterierne er sat ordentligt i.

Du kan også parre Touch-controllere manuelt med dit Oculus for Business-headset. Parring af controllere bør udføres af en administrator, og man skal bruge administrator-pinkoden for at kunne fuldføre parringen.

Sådan parrer du Touch-controllere med dit Oculus for Business-headset:

1. Vælg Se alle i hovedmenuen.

2. Indtast administratorpinkoden, og vælg Start.

3. Vælg Vis alle indstillinger.

4. Vælg Controllere under fanen Enheder.

5. Vælg Par, og følg derefter vejledningen for at fuldføre parringen.

Husk, at du kun kan parre ét sæt Touch-controllere til et headset ad gangen.