Inställningarna för individuella headset kan göras lokalt via i administratörsläget.

Så här går du till Administratörsläget:

1. Aktivera headsetet.

2. Välj Se alla från den nedre menyn.

3. När du blir ombedd anger du PIN-koden för administratörsläget med hjälp av PIN-kodspanelen i VR.

• Standard-PIN-koden för administratörsläget är 1234. Du kan när som helst uppdatera PIN-koden för administratörsläget från Device Managers inställningspanel.

4. När du har angett PIN-koden för administratörsläget kan du justera headsetets inställningar lokalt. När du är klar väljer du den blå administratörslägesknappen från det nedre verktygsfältet för att avsluta administratörsläget.