Du kan justere innstillinger for individuelle VR-briller lokalt i administratormodus.

Slik aktiverer du administratormodus:

1. Slå på VR-brillene.

2. Velg Se alle på menyen nederst.

3. Når du blir bedt om det, skriver du inn PIN-koden for administratormodus med PIN-tastaturet i VR.

• Standar PIN-kode for administratormodus er 1234. Du kan når som helst oppdatere PIN-koden for administratormodus i innstillingspanelet i Enhetsbehandling.

4. Når du har skrevet inn PIN-koden for administratormodus, kan du justere VR-brillenes innstillinger lokalt. Når du er ferdig, velger du den blå knappen for administratormodus på verktøylinjen nederst for å avslutte administratormodus.