Yksittäisten virtuaalilasien asetuksia voi muuttaa paikallisesti ylläpitäjätilassa.

Voit siirtyä ylläpitäjätilaan seuraavasti:

1. Ota virtuaalilasit käyttöön.

2. Valitse alavalikosta Näytä kaikki.

3. Syötä pyydettäessä ylläpitäjätilan PIN-koodi käyttämällä VR:n numeronäppäimistöä.

• Oletusarvoinen ylläpitäjätilan PIN-koodi on 1234. Voit päivittää ylläpitäjätilan PIN-koodin milloin tahansa laitehallinnan asetuspaneelista.

4. Kun olet syöttänyt ylläpitäjätilan PIN-koodin oikein, voit muuttaa virtuaalilasien asetuksia paikallisesti. Kun olet valmis, valitse sininen ylläpitäjätilan painike alareunan työkalupalkista ylläpitäjätilasta poistumiseksi.