Før du bruker Oculus for Business-brillene med briller med styrke, må du sjekke at bredden og høyden på innfatningen ikke er større enn disse målene:

• Bredde: 142 mm eller mindre

• Høyde: 50 mm eller mindre

Når du har sjekket at brillene dine er av riktig størrelse, setter du brilleavstandsstykket inn i VR-brillene, slik at det blir plass til brillene.

Slik setter du inn brilleavstandsstykket:

1. Fjern linseringene forsiktig med fingrene, og legg dem til side:

• Plasser VR-brillene med forsiden ned på en flat, ren overflate.

• Hold VR-brillene rolig med én hånd, og dra oppover fra ytterkanten av linseringen til den løsner. Gjenta dette trinnet for den andre linseringen.

2. Fjern den polstrede ansiktsflaten.

3. Sett inn brilleavstandsstykket og trykk avstandsstykket varsomt på plass.

• Når brilleavstandsstykket er riktig installert, skal det ikke bevege seg eller falle ut av VR-brillene.

4. Sett den polstrede ansiktsflaten på plass igjen.

5. Trykk linseringene forsiktig på plass igjen med fingrene til de klikker.

Slik tar du på deg VR-brillene mens du bruker briller med styrke:

1. Løsne side- og toppreimene på VR-brillene.

2. Begynn forfra, og ta på deg VR-brillene utenpå brillene med styrke.

3. Mens du har VR-brillene på hodet, strammer du til sidestroppene og deretter den øverste stroppen for å feste VR-brillene.

Slik tar du av deg VR-brillene når du bruker briller med styrke:

1. Løsne side- og toppreimene.

2. Dra VR-brillene fremover med begge hender, og ta dem av.