Du kan använda Enhetshanteraren till att uppdatera appversionerna med egen värd till de headset som du har använt. Det sker vanligtvis när appen har gått igenom en förändring.

Så här uppdaterar du en app med egen värd:

1. Klicka på Appar i Enhetshanteraren.

2. Klicka på bredvid appen som du vill uppdatera och klicka sedan på Uppdatera.

3. Under Appnamn uppdaterar du namnet på appen så att det återspeglar den nyaste versionen.

4. Under Länka till appfil anger du länken till den uppdaterade appen.

5. När du är klar klickar du på Uppdatera app.

Obs! Uppdateringen tillämpas omedelbart och kan störa headset som används.