Gennem Enhedsadministrator kan du opdatere den version af de selv-hostede apps, som du har aktiveret i headsettene. Dette gøres normalt, når der er sket en ændring i appen.

Sådan opdaterer du en selv-hostet app:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Apps.

2. Klik på ud for den app, du vil opdatere, og klik så på Opdater.

3. Under Appnavn opdaterer du navnet på appen, så det afspejler den nyeste version.

4. Indtast linket til den opdaterede app under Link til appfil.

5. Klik på Opdater app, når du er færdig.

Bemærk: Opdatering anvender en opdatering med det samme og kan forstyrre headsets, der er i brug.