För att maximera batteritiden på Oculus for Business-headsetets interna batteri, rekommenderar vi att du stänger av enheten helt när den inte används. Detta är särskilt viktigt om du kommer att resa med din Quest eller bära den i en väska eller ett fodral under en längre tid.

Så här stänger du av ditt Oculus for Business-headset och sparar på batteriet:

1. Håll strömknappen intryckt i tre sekunder tills en meny visas i headsetet.

2. Välj Stäng av från menyn.

Detta gör att enheten inte slås på helt om du råkar stöta till strömknappen eller att enheten av misstag identifierar att den har placerats på någons huvud för användning.

Vi rekommenderar också att endast ladda ditt headset med laddaren som medföljer i förpackningen, och undvika att ladda ditt headset när det används.