Als je de levensduur van de interne batterij in je Oculus for Business-headset wilt maximaliseren, raden we aan het apparaat volledig uit te schakelen als je het niet gebruikt. Dit is vooral belangrijk als je reist met je Quest of als je de Quest een tijd meedraagt in een tas of case.

Je Oculus for Business-headset uitschakelen en de batterij sparen:

1. Houd de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt totdat er een menu in je headset verschijnt.

2. Selecteer Uitschakelen in het menu.

Hiermee zorg je ervoor dat het apparaat niet per ongeluk weer volledig wordt ingeschakeld als de aan/uit-knop wordt aangeraakt of als het apparaat onterecht detecteert dat het op iemands hoofd is geplaatst voor gebruik.

We raden ook aan je headset alleen op te laden met de in de doos meegeleverde oplader en dit niet te doen wanneer je headset in gebruik is.