For å maksimere varigheten til Oculus for Business-brillenes interne batteri anbefaler vi å slå enheten helt av når den ikke er i bruk. Dette er spesielt viktig hvis du er ute og reiser med Quest, eller hvis du oppbevarer den i en veske eller i et etui over tid.

Slik slår du av Oculus for Business-brillene og bevarer batteriet:

1. Hold inne på/av-knappen i tre sekunder til det åpnes en meny på VR-brillene.

2. Velg Slå av i menyen.

Dette sikrer at enheten ikke slår seg helt på igjen ved et uhell ved å komme borti på/av-knappen eller ved at enheten feilaktig registrerer at den har blitt plassert på hodet for bruk.

Vi anbefaler også utelukkende å bruke den vedlagte laderen til å lade VR-brillene, og å unngå å lade VR-brillene mens de er i bruk.