Jos haluat maksimoida Oculus for Business -virtuaalilasien sisäisen akun käyttöiän, suosittelemme, että katkaiset laitteen virran täysin, kun se ei ole käytössä. Tämä on erityisen tärkeää, jos matkustat Questin kanssa tai kannat sitä kassissa tai laukussa pitkän aikaa.

Voit katkaista Oculus for Business -virtuaalilasien virran ja säästää akkua toimimalla seuraavasti:

1. Pidä virtapainiketta painettuna kolmen sekunnin ajan, kunnes virtuaalilaseihin tulee näkyviin valikko.

2. Valitse valikosta Sammuta.

Tämä varmistaa sen, ettei laitteeseen vahingossa kytketä virtaa, jos virtapainikkeeseen kosketaan vahingossa tai jos laite virheellisesti tunnistaa olevansa jonkun päässä käyttöä varten.

Suosittelemme myös lataamaan virtuaalilasit pakkauksen mukana tulleella laturilla ja välttämään virtuaalilasien lataamista, kun ne ovat käytössä.