Du kan optimere levetiden af det interne batteri i Oculus for Business-headsettet ved at slukke helt for enheden, når den ikke er i brug. Det er særligt vigtigt, når du rejser med Quest, eller bærer den i en pose eller taske i en periode.

Sådan slutter du for dit Oculus for Business-headset og sparer batteriet:

1. Hold tænd/sluk-knappen nede i tre sekunder, indtil der vises en menu i dit headset.

2. Vælg Luk i menuen.

Det sikrer, at enheden ikke utilsigtet bliver tændt igen i fuld effekttilstand ved at røre ved tænd/sluk-knappen ved en fejl, eller ved at enheden ukorrekt detekterer, at den er blevet sat på en persons hovedet til brug.

Vi anbefaler desuden, at du kun oplader dit headset med den oplader, der var inkluderet i æsken, og at du undgår at oplade dit headset, når det er i brug.