Hvis du ikke kan konfigurere den gratis Workplace-kontoen din hos Oculus for Business, kan det skyldes en av disse årsakene:

• Invitasjonen er utløpt.

• Velkomst-e-poster fra Oculus for Business inneholder en lenke du kan bruke til å konfigurere den gratis Oculus for Business-kontoen din. Disse lenkene utløper etter 90 dager. Se etter en ny invitasjon fra Oculus for Business på e-posten din, og om du ikke ser den, kontakter du brukerstøtte.

• Du har allerede opprettet en Workplace-konto.

• Hvis du allerede har opprettet en Workplace-konto via velkomst-e-posten din fra Oculus for Business, må du logge inn på Workplace-kontoen din for å fullføre konfigureringen av kontoen. Sjekk e-posten din for å se om du har fått en melding med innloggingsopplysningene for Workplace-kontoen din.