Kontakt os

Oculus' supportteam står til rådighed for at svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vores team vil kontakte dig hurtigst muligt (normalt inden for 1 til 2 hverdage).

Hvis du har flere spørgsmål eller problemer, skal du kun åbne én sag.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du har problemer med at bruge din Oculus-enhed, kan du gå til Oculus-foraene for at få hjælp fra Oculus-fællesskabet.

Hvis du vil kontakte kundesupport direkte, skal du indsende en supportanmodning.

Hvis du arbejder i pressen og har spørgsmål om Oculus, kan du sende en e-mail til media@oculus.com.

Med Oculus skaber vi nye måder, som folk kan få kontakt til hinanden på, uanset afstand og den omkringliggende verden. Via virtual reality kan vi helt radikalt forandre den måde, som folk arbejder, spiller og har kontakt med hinanden på. Dette er det nye miljø for mange mennesker, og det er vigtigt, at der er klare retningslinjer for respektfuld adfærd. Vi ønsker, at alle føler sig trygge, mens de glæder sig over en altopslugende virtuel oplevelse.

Fællesskabsreglerne indeholder oplysninger om, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er tilladt i Facebooks apps og teknologier, og de gælder både for indhold og adfærd i VR. Du kan læse alle fællesskabsreglerne her. For at give dig en bedre forståelse af, hvordan fællesskabsreglerne gælder for adfærd i et virtuelt rum, har vi fremhævet områder i vores politik, og hvordan disse gælder for adfærd i VR.

Oculus-brugere kommer fra mange forskellige baggrunde, så sørg for, at du opfører dig på en måde (og opretter og deler indhold i tråd med dette), som er passende for en forskelligartet målgruppe og ikke er i strid med fællesskabsreglerne. Du må ikke:

Hvis vi finder ud af, at du har handlet i strid med fællesskabsreglerne eller nærværende politik om adfærd i VR på tværs af Facebook- eller Oculus-produkter, kan vi skride til handling i forhold til din konto, herunder midlertidigt begrænse eller suspendere din konto. Ved gentagne eller voldsomme overtrædelser kan vi deaktivere din konto permanent.

Hvis du bemærker, at nogen ikke følger fællesskabsreglerne eller politikken om adfærd i VR, kan du rapportere dem fra din enhed eller ved at udfylde en formular på Oculus-websitet.

Quest 2 og Quest

1. Tryk på Oculus-knappen på controlleren for at få adgang til værktøjslinjen.

2. Vælg Personer fra værktøjslinjen.

3. Vælg Anmeld

4. Hvis du vil optage video af den bruger eller interaktion, du anmelder, skal du vælge Optag video i prompten. Ellers vælger du Fortsæt.

• Hvis du vælger Videoanmeldelse, sendes du tilbage til den app, du var i. Der starter automatisk en optagelse, og et lille rødt lys vises på skærmen. Du kan afslutte optagelsen ved at trykke på knappen b eller y på din controller.

5. Vælg den bruger, du vil anmelde, fra den forhåndsudfyldte liste, eller søg efter vedkommendes brugernavn i søgefeltet øverst.

6. Vælg årsagen til din anmeldelse i menuen Fortæl, hvad der er sket.

7. Gennemgå oplysningerne i den oprettede anmeldelse, og vælg Indsend anmeldelse.

Rift S og Rift

1. Tryk på Oculus-knappen på din Touch-controller for at få adgang til værktøjslinjen.

2. Ved hjælp af din Touch-controller peger du på uret i højre side af din værktøjslinje for at se menuen.

3. Vælg Anmeld misbrug.

4. Hvis du vil optage video af den bruger eller interaktion, du anmelder, skal du vælge Videoanmeldelse i prompten. Ellers vælger du Anmeld.

• Hvis du vælger Videoanmeldelse, sendes du tilbage til den app, du var i. Der starter automatisk en optagelse, og et lille rødt lys vises på skærmen. Du kan afslutte optagelsen ved at trykke på Oculus-knappen på controlleren eller vente i 2,5 minut.

5. Vælg den bruger, du vil anmelde, fra den forhåndsudfyldte liste, eller søg efter vedkommendes brugernavn i søgefeltet øverst.

6. Vælg årsagen til din anmeldelse i menuen Fortæl, hvad der er sket.

7. Gennemgå oplysningerne i den oprettede anmeldelse, og vælg Indsend anmeldelse.

Oculus-websitet

1. Gå til formularen Anmeld en person for misbrug.

2. Angiv de nødvendige oplysninger, og vælg Indsend for at indsende formularen.

Når du anmelder nogen, skal du huske at inkludere følgende oplysninger:

• Brugernavnet på den person, du anmelder.

• Årsagen til anmeldelse.

• Appen, som problemet er opstået i.

• Datoen og cirkatidspunktet for misbruget.

• En beskrivelse af eller yderligere oplysninger om episoden.

• En videooptagelse af episoden (hvis en sådan er tilgængelig).

Hvis du har modtaget en notifikation om, at din konto har modtaget en advarsel eller suspension, er der blevet gennemgået en anmeldelse af din konto, som så er vurderet at være i strid med fællesskabsreglerne eller politikken om adfærd i VR.

Overtrædelse af fællesskabsreglerne eller politikken om adfærd i VR kan medføre sanktioner mod din konto, herunder, men ikke begrænset til, suspension eller ophør af din konto.

Kontakt Oculus Support, hvis du vil appellere.