Resursfiler, som kallas OBB:er (opaque binary blobs), gör att du kan använda ytterligare innehållsfiler med dina appar med egen värd. Det här kan omfatta en videofil eller tillgång som används av din app.

Så här lägger du till en resursfil, eller OBB, i din app med egen värd:

1. Kopiera URI för OBB-filen från ditt molnlagringskonto.

2. Klicka på Appar i Device Manager.

3. Klicka på bredvid appen som du vill ge en OBB.

4. Klicka på Redigera.

5. Klicka på knappen om du vill aktivera Avancerade konfigurationer.

6. Klicka på Lägg till resursfil och fyll i de angivna fälten.

• Filnamnet måste vara namnet på OBB-filen. Filnamnen och URL:er som slutar på .obb måste användas. Mellanslag är inte tillåtna.

7. Kontrollera att sökvägen till applikationens OBB väljs från rullgardinsmenyn.

8. Klicka på lägg till resursfil.

9. Klicka på Uppdatera om du vill slutföra appinformationen.

Tänk på att filstorleksgränserna för appar är:

• Max APK-storlek: 1 GB.

• Max OBB-storlek: 4 GB (1 fil som stöds med flera resurser).

• Max storlek för en enskild resurs: 2 GB.