Met bronbestanden, ook wel bekend als opaque binary blobs of OBB-bestanden, kun je aanvullende inhoudsbestanden invoeren met je zelfgehoste apps. Dit omvat mogelijk een videobestand of middel dat wordt gebruikt door je app.

Een bronbestand, of OBB, toevoegen aan je zelfgehoste app:

1. Kopieer de URI van het OBB-bestand in je account voor cloudopslag.

2. Klik in Apparaatbeheer op Apps.

3. Klik op naast de app waaraan je een OBB-bestand wilt toevoegen.

4. Klik op Bewerken.

5. Klik op de schakelaar om Geavanceerde configuraties in te schakelen.

6. Klik op Bronbestand toevoegen en vul de vermelde velden in.

• De bestandsnaam moet hetzelfde zijn als de naam van het OBB-bestand. Er moeten bestandsnamen worden gebruikt die eindigen op .obb. Spaties zijn niet toegestaan.

7. Zorg dat OBB-pad van app is geselecteerd in het vervolgkeuzemenu.

8. Klik op Bronbestand toevoegen.

9. Klik op Bijwerken om de appgegevens te voltooien.