Med ressursfiler, også kalt ugjennomsiktige binære blob-er (OBB-er), kan du rulle ut ytterligere innholdsfiler med de selvdriftede appene dine. Dette kan inkludere en videofil eller ressurs som brukes av appen din.

Slik legger du til en ressursfil, eller et OBB, i den selvdriftede appen din:

1. Kopier URI-en til OBB-filen fra skylagringskontoen din.

2. I Enhetsbehandling klikker du på Apper.

3. Klikk på ved siden av appen du vil legge til et OBB i.

4. Klikk på Rediger.

5. Klikk på bryteren for å slå på Avanserte konfigurasjoner.

6. Klikk på Legg til ressursfil, og fyll ut de oppførte feltene.

• Filnavnet må være navnet på OBB-filen. Det må brukes filnavn og URL-adresser som slutter på .obb. Mellomrom godtas ikke.

7. Sørg for at Appens OBB-bane er valgt på rullegardinmenyen.

8. Klikk på Legg til ressursfil.

9. Klikk på Oppdater for å ferdigstille appinformasjonen.

Husk at filstørrelsesgrensene for apper er som følger:

• Maksimal APK-størrelse: 1 GB.

• Maksimal OBB-størrelse: 4 GB (støtte for én fil med flere ressurser).

• Maksimal størrelse for enkeltressurser: 2 GB.