Ressourcefiler, også kendt som OBB'er, giver dig mulighed for at anvende ekstra indholdsfiler med dine selv-hostede apps. Det kunne være en videofil eller et videoaktiv, som din app bruger.

Sådan føjer du en ressourcefil eller OBB til din selv-hostede app:

1. Kopiér OBB-filens URI fra dit skylager.

2. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Apps.

3. Klik på ud for den app, du vil føje en OBB til.

4. Klik på Rediger.

5. Klik på knappen for at slå Avancerede konfigurationer til.

6. Klik på Tilføj ressourcefil, og udfyld felterne.

• Filnavnet skal være OBB-filens navn. Filnavne og webadresser skal ende på .obb. Der må ikke være mellemrum.

7. Sørg for at vælge Appens OBB-sti i rullemenuen.

8. Klik på Tilføj ressourcefil.

9. Klik på Opdater for at færdiggøre appoplysningerne.

Husk, at filstørrelsesgrænserne for apps er:

• Maksimal APK-størrelse: 1 GB.

• Maksimal OBB-størrelse: 4 GB (1 fil understøttet af flere aktiver).

• Maksimal størrelse på et enkelt aktiv: 2 GB.