Använda utvecklarläget

Ta reda på hur du börjar använda utvecklarläget med Oculus for Business.

Utvecklarläget är en Device Manager-inställning som aktiverar Android Device Bridge (ADB)-kommandon på specifika headset när de är anslutna till en dator via USB.

Om du vill ta reda på mer om hjälpmedel, tips och metodtips för att använda ADB kan du läsa vår utvecklardokumentation om ADB.

Så här aktiverar du utvecklarläget:

1. Klicka på Enhetsflotta i Enhetshanteraren.

2. Klicka på headsetet eller gruppen av headset som du vill aktivera utvecklarläget för och klicka sedan på Inställningar.

3. Klicka på bredvid USB-felsökning och välj sedan .

4. Granska informationen i uppmaningen med USB-felsökningsvarningenoch klicka sedan på Acceptera.

5. Klicka på Spara.

Tänk på att du bara kan ha tio headset i utvecklarläget på en och samma gång.

Du hittar mer information om att utveckla för Oculus på vår utvecklarwebbplats samt om vårt ISV-program.