Kioskmodus inschakelen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waarvoor je de kioskmodus wilt inschakelen en klik op Instellingen.

3. Klik op naast Kioskmodus en selecteer Aan.

4. Selecteer de app waarvoor je de kioskmodus wilt inschakelen in het vervolgkeuzemenu en klik op Opslaan.

De kioskmodus wordt ingeschakeld voor de geselecteerde headsets nadat deze zijn gesynchroniseerd met Apparaatbeheer. Het synchronisatieproces begint nadat je de headsets opnieuw start.