Voit ottaa kioskitilan käyttöön seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, joiden osalta haluat ottaa käyttöön kioskitilan, ja klikkaa sitten Asetukset.

3. Klikkaa kioskitilan vieressä ja valitse sitten Päällä.

4. Valitse avattavasta valikosta sovellus, jonka osalta haluat ottaa käyttöön kioskitilan, ja klikkaa sitten Tallenna.

Kioskitila otetaan käyttöön valituissa virtuaalilaseissa sen jälkeen, kun ne on synkronoitu laitehallinnan kanssa. Virtuaalilasien käynnistäminen uudelleen käynnistää synkronoinnin.