Kioskläge

Kioskläget ger en ökad grad av kontroll över upplevelsen i VR åt ett företags medarbetare eller slutanvändare. Som administratör kan du använda kioskläget för att se till att headseten endast används för det avsedda ändamålet, t.ex. för utbildning eller andra upplevelser som är tillgängliga i appar för Oculus for Business.

Så här aktiverar du kioskläget:

1. Klicka på Enhetsflotta i Enhetshanteraren.

2. Klicka på headsetet eller gruppen av headset som du vill aktivera kioskläget för och klicka sedan på Inställningar.

3. Klicka på bredvid Kioskläge och klicka på .

4. Välj den app som du vill aktivera för kioskläge från rullgardinsmenyn och klicka sedan på Spara.

Kioskläget aktiveras på de valda headseten efter att de har synkroniserats med Enhetshanteraren. Om du startar om headseten startas en synkronisering.

När kioskläget är aktiverat kan du nå inställningar som ljusstyrka, volym och återställning av headset-vyn.

Inställningar som ändring av wifinätverk, start av nya appar och få in din skärm kräver godkännande från din administratör.

För närvarande går det inte att anpassa din startsida när du använder Oculus for Business.