Kioskmodus

Med kioskmodus får du mer kontroll over VR-opplevelsen til en bedrifts ansatte eller sluttbrukere. Som administrator kan du bruke kioskmodus til å sikre at VR-brillene bare bruker til det tilsiktede formålet, for eksempel til opplæring eller andre Oculus for Business-aktiverte appopplevelser.

Slik aktiverer du kioskmodus:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil aktivere kioskmodus for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av Kioskmodus, og velg .

4. Velg appen du vil aktivere kioskmodus for, på rullegardinmenyen, og klikk på Lagre.

Kioskmodus aktiveres på de valgte VR-brillene etter at de har blitt synkronisert med Enhetsbehandling. Du kan innlede synkronisering ved å starte VR-brillene på nytt.

Når kioskmodus er aktivert, har du tilgang til innstillinger som lysstyrke, volum og tilbakestilling av VR-brillevisningen.

Innstillinger som å bytte Wi-Fi-nettverk, åpne nye apper og ta skjermbilde krever godkjennelse fra en administrator.

Du kan for øyeblikket ikke tilpasse startsiden for Oculus for Business.