Kioskitila

Kioskitila mahdollistaa yrityksen työntekijöiden tai loppukäyttäjien VR-kokemuksen paremman hallinnan. Ylläpitäjänä voit käyttää kioskitilaa sen varmistamiseksi, että virtuaalilaseja käytetään vain tarkoitetulla tavalla, kuten koulutuksiin tai muihin Oculus for Businessin mahdollistamiin sovelluskokemuksiin.

Voit ottaa kioskitilan käyttöön seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, joiden osalta haluat ottaa käyttöön kioskitilan, ja klikkaa sitten Asetukset.

3. Klikkaa kioskitilan vieressä ja valitse sitten Päällä.

4. Valitse avattavasta valikosta sovellus, jonka osalta haluat ottaa käyttöön kioskitilan, ja klikkaa sitten Tallenna.

Kioskitila otetaan käyttöön valituissa virtuaalilaseissa sen jälkeen, kun ne on synkronoitu laitehallinnan kanssa. Virtuaalilasien käynnistäminen uudelleen käynnistää synkronoinnin.

Kun kioskitila on otettu käyttöön, käytettävissä olevia asetuksia ovat esimerkiksi kirkkauden, äänenvoimakkuuden ja virtuaalilasien näkymän nollaus.

Wi-Fi-verkkojen vaihtaminen, uusien sovellusten käynnistäminen, näyttökuvan ottaminen ja muut vastaavat asetukset edellyttävät ylläpitäjän hyväksyntää.

Et voi mukauttaa tällä hetkellä aloitussivuasi, kun käytät Oculus for Businessia.