Kiosktilstand

Kiosktilstand giver en større grad af kontrol over VR-oplevelsen for en virksomheds medarbejdere eller slutbrugere. Som administrator kan du bruge kiosktilstand til at sikre, at headsettene kun bruges til de tilsigtede formål, f.eks. til uddannelse eller til andre Oculus for Business-aktiverede appoplevelser.

Sådan aktiverer du kiosktilstand:

1. Klik på Enhedsgruppe i Enhedsadministrator.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil aktivere kiosktilstand for, og klik derefter på Indstillinger.

3. Klik på ud for Kiosktilstand, og vælg derefter Til.

4. Vælg den app, du vil aktivere kiosktilstand for, på rullelisten, og klik derefter på Gem.

Kiosktilstand aktiveres på de valgte headsets, efter at de er synkroniseret med Enhedsadministrator. Headsettene synkroniseres, når de genstartes.

Når Kiosktilstand er aktiveret, får du adgang til indstillinger som f.eks. lysstyrke, volumen og nulstilling af headsetvisning.

Indstillinger som f.eks. ændring af wi-fi-netværk, start af nye apps og skærmoptagelse kræver godkendelse fra en administrator.

Det er i øjeblikket ikke muligt at startsiden under brug af Oculus for Business.